Termeni si conditii

Datele firmei:

ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D

Nr. ord. în registrul comertului: J12/1224/2016

Capital social: 200 lei

CUI: 35852447

Sediul social: Str. Ilie Măcelaru nr. 11, etaj 1, ap. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Cont bancar: RO08BTRLRONCRT0341381701

deschis la Banca Transilvania 

Asociat unic: Chiriac George

Telefon: 0745012199 (comenzi telefonice de luni până vineri în intervalul orar 9-15). 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro)

Site-ul Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) este operat de societatea ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D inregistrat cu Nr. ord. în registrul comertului: J12/1224/2016. Capital social: 200 lei. CUI: 35852447, avand sediul social: Str. Ilie Măcelaru nr. 11, etaj 1, ap. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj. Cont bancar: RO08BTRLRONCRT0341381701 deschis la Banca Transilvania fiind operat de asociatul unic Chiriac George. Telefon: 0745012199 (comenzi telefonice de luni până vineri în intervalul orar 9-15).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 


Administratorul site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Anticariatul de noapte SRL-D (anticariatuldenoapte.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Politica de retur conform ANPC. Consumatorul trebuie să ştie , din momentul în care a primit un produs comandat pe internet, are la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, dacă nu este mulţumit de el; nu trebuie să invoce vreun motiv. In cazul returnarii produsului, consumatorul isi poate primi suma de la comerciant în termen de 14 zile de la primirea produsului. Mai multe despre politica de returnare a unui produs puteti afla in Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. De asemenea puteti accesa platforma de Solutionare Online a Litigiilor: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.show 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email. 


Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro)

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) si a tertilor cu care Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email anticariatuldenoapte@yahoo.com sau georgechiriac@anticariatuldenoapte.ro sau la telefon în intervalul orar Luni-Vineri (09-15) la numarul 0745012199. 
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  
  
 
 Profită de cele mai bune oferte!