Confidențialitate

ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D respectă în permanență intimitatea clienților săi. Toate informațiile furnizate de clienți noștri rămân strict confidențiale. ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D NU colectează date cu caracter personal care necesită notificarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. PRIN ACCESAREA ȘI UTILIZAREA ACESTUI SITE VĂ DAȚI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENȚIALITATE


Site-ul Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) este operat de societatea ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D înregistrat cu Nr. ord. în registrul comerțului: J12/1224/2016. Capital social: 200 lei. CUI: 35852447, având sediul social: Str. Ilie Măcelaru nr. 11, etaj 1, ap. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj. Cont bancar: RO08BTRLRONCRT0341381701 deschis la Banca Transilvania fiind operat de asociatul unic Chiriac George. Telefon: 0745012199 (L-V, 9-15). E-mail: georgechiriac@anticariatuldenoapte.ro 


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: oferirea de condiții optime a serviciilor asociate site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro)Prin completarea formularului de înregistrare de pe site-ul Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro), utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) în urmatoarele scopuri: stabilirea contactului cu clienții, prelucrarea comenzilor, transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc), participarea la promoții/concursuri, transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro)

Stocăm informațiile clienților: nume, prenume, număr de telefon, adrese, adresă de e-mail, istoricul comenzilor efectuate, CNP (conform codului fiscal este obligatorie trecerea pe factură a CNP-ului persoanelor fizice), date de identificare a persoanelor juridice etc pentru a oferi servicii de vânzare online cât mai bune și mai rapide, însă toate acestea rămân strict confidențiale. De asemenea, adresa de e-mail este folosită pentru newsletter, doar cu acordul persoanei vizate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro). Refuzul dvs. determină automat anularea comenzii efectuate (nu avem datele de livrare, facturare etc.). 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Chiriac George (asociat unic, ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D). 

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D? Pe site-ul Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) aveți în partea stângă posibilitatea de vă abona (voluntar și gratuit) la newsletter-ul nostru. De asemenea, dacă plasați o comandă online puteți bifa/debifa opțiunea ”Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?”. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D (expediată prin poștă/curier la adresa Str. Ilie Măcelaru nr. 11, et. 1, ap. 2, Cluj-Napoca, judl. Cluj sau prin e-mail către adresa georgechiriac@anticariatuldenoapte.ro). De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. 

Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în străinătate. 

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).


ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D NU are acces la datele cardurilor bancare, întrucât plata cu cardul nu se poate realiza.

ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D NU transferă datele personale către terți decât pentru a realiza procesul de vânzare/cumpărare. Adresa și numărul de telefon sunt transferate către C.N. POȘTA ROMÂNĂ S.A. pentru a efectua livrarea la destinatar. C.N. POȘTA ROMÂNĂ S.A. nu partajează aceste date cu nici o altă entitate și nu le folosește decât în scopul de a realiza livrarea. C.N. POȘTA ROMÂNĂ S.A. este operator de date cu caracter personal înscris în registrul ANSPDCP cu numărul 8077. 

ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D deține prin intermediul site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) Certificat SSL Globe Standard. 

Platforma eCommerce ShopMania Biz care găzduiește site-ul Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro) folosește sisteme și tehnologii avansate pentru a asigura protecția și securitatea datelor, prin mecanisme fizice, electronice și procedurale de protecție, și anume:


- securizarea accesului la site prin criptare SSL;

- acces partajat la bazele de date sau alte informații cu caracter confidențial;

- restricționarea accesului după un numar de încercări nereușite;

- sistem de protecție a datelor clienților;

- niveluri de acces pentru utilizatorii aceluiași magazin (fiecare primește doar accesul de care are nevoie pentru îndeplinirea funcțiilor);

- diverse tipuri de loguri (acces, conectare sistem, erori, diverse operațiuni executate de fiecare user);

- computerele de la care se accesează datele sau alte informații cu caracter confidențial sunt parolate și au implementate soluții de protectie antivirus, antispam și firewall cu toate update-urile la zi;

- monitorizarea permanentă a acțiunilor care pot cauza probleme de securitate și restricționarea imediată a conturilor de pe care se desfașoară astfel de activități; 

- realizarea de back-upuri zilnice și stocarea lor securizată;

- utilizarea de servere performante și folosirea de firewall-uri pentru protecția impotriva accesului neautorizat;

- protecție avansată împotriva atacurilor informatice de tip DDOS (la nivel de datacenter precum și la nivel de servere).


Dacă unele din datele furnizate de clienți sunt inexacte, sunt rugați să ne informeze cât mai curând posibil prin e-mail către: georgechiriac@anticariatuldenoapte.ro. 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legatură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail georgechiriac@anticariatuldenoapte.ro. 

  
  



  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  

  
  
 
 Profită de cele mai bune oferte!