Politica de Confidențialitate

Politică privind prelucrarea datelor cu caracter personal în magazinul online anticariatuldenoapte.ro



Datele solicitate


ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D respectă în permanență intimitatea clienților săi și se angajează la cele mai înalte standarde de protecție a datelor dumneavoastră. Vă asigurăm că toate informațiile furnizate de clienții noștri rămân strict confidențiale, în conformitate cu legislația în vigoare.


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor, și conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 (intrat în vigoare la data de 25 mai 2018) privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (Regulamentul general privind protecția datelor) - GDPR, ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D, prin magazinul online anticariatuldenoapte.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, trasparent, onest și informat, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.



Operator de date


ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D (anticariatuldenoapte.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dumneavoastră (persoana vizată) ni le transmiteți. Operatorul de date personale pentru toate interacțiunile cu site-ul anticariatuldenoapte.ro, denumit în continuare ANTICARIATUL DE NOAPTE, este persoana juridică de naționalitate română cu următoarele date de indentificare:



ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D

Nr. ord. în registrul comertului: J12/1224/2016

Capital social: 200 lei

CUI: 35852447

Sediul social: Str. Ilie Măcelaru nr. 11, etaj 1, ap. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Cont bancar: RO08BTRLRONCRT0341381701

deschis la Banca Transilvania

Asociat unic: Chiriac George

Telefon: 0745012199 (se pot realiza comenzi telefonice de luni până vineri în intervalul orar 9-15)

E-mail: comenzi@anticariatuldenoapte.ro



Definiții


Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;


Prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;


Restricționarea prelucrării” înseamnă marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;


Operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;


Consimțământ” al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate;



Ce fel de date personale prelucrăm?


Politica Anticariatului de noapte este de a colecta și prelucra strict datele care sunt necesare pentru a putea să vă oferim cea mai plăcută experiență atunci când navigați sau descoperiți cărți interesante pe website-ul anticariatuldenoapte.ro. În general, prelucrăm următoarele categorii de date despre dumneavoastră:

I. Date de contact: nume și prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, număr de telefon, adresa de e-mail;

II. Date tehnice: adresa IP a dispozitivului de pe care te autentifici în contul de client, interese și preferințe legate de cărțile din magazinul online anticariatuldenoapte.ro; 


ANTICARIATUL DE NOAPTE nu prelucrează categorii speciale de date cu caracter special („date sensibile”).



Scopurile și legalitatea prelucrării


În concordanță cu prevederile GDPR, prelucrarea datelor de către ANTICARIATUL DE NOAPTE se bazează pe următoarele temeiuri legale:


Contract - prelucrarea datelor este necesară pentru îndeplinirea unui contract cu persoana vizată;


Consimțământ - prelucrarea datelor în scopul sau scopurile pentru care persoana vizată și-a dat consimțământul;


Obligații legale - prelucrarea datelor este necesară pentru îndeplinirea altor prevederi legale;


Interes legitim - prelucrarea datelor este bazată pe un interes legitim;



Contract


Plasarea unei comenzi pe site-ul anticariatuldenoapte.ro, cu aprobarea termenilor și condițiilor prin bifarea căsuței (opțiune opt-in) ”Declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile de utilizare și cu Politica de Confidențialitate ale site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro)”, este echivalentă cu un contract de vânzare-cumpărare la distanță (așa este denumită comanda online în termeni juridici). ANTICARIATUL DE NOAPTE va stoca datele pe care ni le furnizezi în mod direct (nume și prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, număr de telefon, adresa de e-mail) și va realiza doar acele prelucrări necesare pentru îndeplinirea acestui contract: facturare, pregătirea comenzii, validarea comenzii, informarea în legătură cu statusul comenzii, informarea cu privire la disponibilitatea unui anumit produs, modificarea unei comenzi, livrare, organizarea returului, stornare și toate comunicările prin e-mail sau telefon legate de acest contract.


Numele și prenumele, adresa și numărul de telefon, valoarea sumei plătibilă cu ramburs sunt transferate către serviciul de curierat rapid intern Prioripost (aflat în subordinea companiei C.N. Poșta Română S.A.) pentru a efectua livrarea în cel mai scurt timp. C.N. Poșta Română S.A. nu partajează aceste date cu nicio altă entitate și nu le folosește decât în scopul de a realiza livrarea, fiind operator de date cu caracter personal nr. 8077. Un reprezenant al serviciului de curiererat rapid Prioripost vă poate contacta telefonic pentru a transmite detalii despre statusul livrării comenzii dumneavoastră. C.N. Poșta Română S.A. are o politică de confidențialitate riguroasă care poate fi consultată aici: https://www.posta-romana.ro/a120/termeni-de-utilizare/politica-de-confidenialitate.html


ANTICARIATUL DE NOAPTE nu colectează date despre carduri bancare. Nu acceptăm pentru moment plata cu cardul și nici plata prin transfer bancar / ordin de plată. Dacă pe viitor vom implementa plata cu cardul și plata prin transfer bancar / ordin de plată vă vom aduce la cunoștință acest lucru și măsurile de protecție a datelor personale luate în acest sens.


În cazul în care faci un retur și ne furnizezi un număr de cont pentru rambursare, vom transmite către Banca Transilvania (Banca Transilvania S.A., Sucursala Cluj-Napoca, jud. Cluj) numărul de cont, numele și prenumele împreună cu numărul facturii pentru a efectua transferul în contul respectiv. Banca Transilvania nu folosește datele tale personale decât în scopul de a realiza transferul bancar, cu respectarea prevederilor legale.


Consimțământ


Atunci când vă creați un cont de utilizator pe website-ul anticariatuldenoapte.ro, este nevoie de consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor personale (nume și prenume, adrese, număr de telefon, adresă de e-mail) pe o perioadă nedefinită, pentru a vă asigura o experiență mai plăcută și mai personală: veți putea cumpăra mai repede, veți putea adăuga produse în coș pentru o comandă viitoare, să vedeți comenzile anterioare, să salvați produse favorite, dar și să vă administrați contul așa cum doriți, actualizând datele și schimbând parola, puteți adăuga adrese de livrare alternative sau puteți cere ștergerea sau anonimizarea contului. Vă vom utiliza adresa de e-mail și numărul de telefon pentru a vă putea înștiința strict cu detalii despre statusul comenzilor dumneavoastră (pentru a știi cu certitudine dacă am primit comanda dvs., dacă am respins comanda, dacă procesăm comanda, dacă am livrat comanda etc). Nu trimitem newsletter prin e-mail, nu am activat opțiunea de abonare la newsletter din cadrul magazinului online anticariatuldenoapte.ro.


De asemenea, pentru folosirea anumitor cookie-uri de pe site este nevoie de consimțământul tău. (vezi Politica de Cookies: https://www.anticariatuldenoapte.ro/info/cookies).


Obligații legale


ANTICARIATUL DE NOAPTE va păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp aveţi cont pe site-ul nostru, pentru timpul necesar onorării comenzilor plasate de dumneavoastră sau, în cazul în care ne contactaţi telefonic, pentru intervalul necesar procesării cererilor dumneavoastră. Din contul dvs. de utilizator puteți aveți dreptul de a cere ștergerea sau anonimizarea contului.


Conform GDPR, ANTICARIATUL DE NOAPTE poate prelucra date fără acordul explicit al persoanei vizate, pentru a îndeplini obligații legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau propietatea. Datele care sunt solicitate de către autorităţile române pot fi păstrate, pentru respectarea obligaţiilor legale în relaţie cu compania noastră, chiar dacă contul dumneavoastră de utilizator a fost închis.


Prelucrăm datele tale pentru auditarea financiară anuală, precum și pentru depunerea declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale. Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform preverderilor legale în vigoare. Potrivit legislației în vigoare din domeniul fiscal, facturile trebuie păstrate pe o perioadă de 10 (zece) ani, ca urmare ANTICARIATUL DE NOAPTE este obligat prin legile române să stocheze datele de facturare pe această perioadă.


Interes legitim


ANTICARIATUL DE NOAPTE poate prelucra datele personale în baza unui interes legitim al său, pentru a realiza îmbunătățirea performanțelor. Efectuăm prin intermediul platformei eCommerce ShopMania Biz (doar în baza informațiilor introduse de dumneavoastră în mod direct pe website-ul anticariatuldenoapte.ro în momentul creeării unui cont de utilizator, în momentul efecturării unei comenzi etc) statistici de comenzi recente, vânzări, produse favorite, statistici clienți, statistici catalog. ANTICARIATUL DE NOAPTE prelucrează adrese de IP (anonimizate) împreună cu istoricul navigării de website-ul anticariatuldenoapte.ro pentru a face analize statistice cu ajutorul Google Analytics. Puteți opta să nu fie folosite datele în acest scop dezactivând cookie-urile de performanță (vezi Politica de Cookies: https://www.anticariatuldenoapte.ro/info/cookies).




Notă de informare


Nu sunteţi obligat să ne furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal, însă dacă nu faceţi acest lucru nu veţi putea cumpăra cărţi direct de pe site-ul nostru şi este posibil să nu beneficiaţi de cea mai bună experienţă online. Dacă decideți să nu ne furnizați datele dvs., nu vă putem genera factura pentru cărțile comandate, fapt ce atrage de la sine anularea comenzii. Nu stocăm date despre vârsta dvs., dar pentru a evita cazurile nefericite în care minorii sub 16 ani comandă produse online am introdus opțiunea de bifare a căsuței (opțiune opt-in) ”Declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile de utilizare și cu Politica de Confidențialitate ale site-ului Anticariatul de noapte (anticariatuldenoapte.ro)”. Minorii sub 16 ani vor putea comanda online doar dacă consimțământul este acordat sau autorizat de titularul răspunderii părintești. Decizia de a furniza datele este strict a dumneavoastră şi o respectăm cu strictețe, într-un mod onest și transparent. Puteți consulta în cele ce urmează toate drepturile pe care le aveți în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.



Transmiterea datelor către terți


O parte din datele tale personale pot fi transmise către partenerii noștri de încredere:


1. PRIORIPOST (serviciul Prioripost este un curier rapid intern aflat în subordinea companiei C.N. POȘTA ROMÂNĂ S.A.): Nume și prenume, adresă, număr de telefon, valoarea sumei plătibilă cu ramburs – informații ce vor fi furnizate pentru a realiza livrarea.

2. BANCA TRANSILVANIA (Banca Transilvania S.A., Sucursala Cluj-Napoca, jud. Cluj): Nume și prenume, cont bancar, numărul facturii – informații ce vor fi furnizate strict în scopul rambursării sumei în cont.

3. SHOPMANIA BIZ (SC ShopMania Net SRL): toate informațiile pe care le înscrieți pe site – platforma Shopmania Biz este platforma care găzduiește magazinul online anticariatuldenoapte.ro

4. GOOGLE (Google, Inc.): identificatori online, istoricul navigării pe site – pentru scopuri de marketing.

5. FACEBOOK (Facebook, Inc.): identificatori online, istoricul navigării pe site – pentru scopuri de marketing.

6. Contabilitate, autorități, instituții publice, operatori telefonici, avocați, auditori, experți în securitate, consultanți externi: pe baza necesității, dacă există o obligație legală, respectând confidențialitatea.




Securitatea datelor


ANTICARIATUL DE NOAPTE protejează datele tale personale împotriva pierderii, accesului neautorizat sau distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, prin utilizarea unor proceduri interne (controlul accesului fizic la sediu) și măsuri tehnice adecvate: criptare, parole foarte puternice de acces la sistem, utilizarea conexiunilor securizate SSL (datele sunt criptate făcând imposibilă interceptarea acestora), soluții antivirus cu toate update-urile la zi.


Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Sediul societății ANTICARIATUL DE NOAPTE SRL-D este un obiectiv monitorizat electronic. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră au loc pe teritoriul României. Platforma eCommerce ShopMania Biz care găzduiește website-ul ANTICARIATUL DE NOAPTE (anticariatuldenoapte.ro) folosește sisteme și tehnologii avansate pentru a asigura protecția și securitatea datelor, prin mecanisme fizice, electronice și procedurale de protecție, și anume:


- securizarea accesului la site prin criptare SSL;


- acces partajat la bazele de date sau alte informații cu caracter confidențial;


- restricționarea accesului după un numar de încercări nereușite;


- sistem de protecție a datelor clienților;


- niveluri de acces pentru utilizatorii aceluiași magazin (fiecare primește doar accesul de care are nevoie pentru îndeplinirea funcțiilor);


- diverse tipuri de loguri (acces, conectare sistem, erori, diverse operațiuni executate de fiecare user);


- computerele de la care se accesează datele sau alte informații cu caracter confidențial sunt parolate și au implementate soluții de protectie antivirus, antispam și firewall cu toate update-urile la zi;


- monitorizarea permanentă a acțiunilor care pot cauza probleme de securitate și restricționarea imediată a conturilor de pe care se desfașoară astfel de activități;


- realizarea de back-upuri zilnice și stocarea lor securizată;


- utilizarea de servere performante și folosirea de firewall-uri pentru protecția impotriva accesului neautorizat;


- protecție avansată împotriva atacurilor informatice de tip DDOS (la nivel de datacenter precum și la nivel de servere).



Drepturi


Dorim să ne asigurăm că în orice moment aveți controlul deplin asupra datelor dumneavoastră și că vă puteți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le aveți potrivit GDPR.

Pentru a avea controlul efectiv asupra datelor tale, te informăm că ai la îndemână câteva posibilități bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispoziție:

1. Dacă te loghezi în contul de client, poți gestiona cu ușurință accesarea, rectificarea sau ștergerea directă a unor date personale disponibile în contul tău deschis în magazinul online anticariatuldenoapte.ro

2. Poți șterge oricând cookie-urile sau istoricul navigărilor din setările website-ului anticariatuldenoapte.ro. De asemenea, poți modifica oricând setările browser-ului pe care îl folosești astfel încât să restricționezi urmărirea despre cookie-uri a comportamentului tău în magazinul online anticariatuldenoapte.ro. Poți instala aplicații anti-tracking care să permită ștergerea cookie-urilor.

3. Platformele social media și motoarele de căutare (Google, Facebook, Twitter etc) îți oferă posibilitatea de a gestiona diverse opțiuni privind modul în care alegi să îți prelucreze datele cu caracter personal.



În conformitate cu noul Regulament pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, persoanele vizate au următoarele drepturi:



1. Dreptul de acces al persoanei vizate. Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la orice informații legate de acestea.

2. Dreptul de a fi informat. Persoana vizată are dreptul de a primi gratuit informații detaliate, clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile, privind drepturile sale și activitățile de prelucrare a datelor efectuate de operator. Informațiile despre datele, scopul și modul în care operatorul prelucrează datele cu caracter personal sunt incluse în această Politică de Confidențialitate.

3. Dreptul la rectificare. Persoana vizată are dreptul de a obține de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

4. Dreptul la ștergerea datelor (”dreptul de a fi uitat”). Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului ștergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:

a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

b) persoana vizată își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

c) persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau persoana vizată se opune prelucrării în scop de marketing direct (inclusiv în cazul profilării în scop de marketing direct);

d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

e) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care revine operatorului în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul;

5. Dreptul la restricționarea prelucrării. Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:

a) persoana vizată contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care îi permite operatorului să verifice exactitatea datelor;

b) prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru contestarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

d) persoana vizată s-a opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate;

6. Dreptul la portabilitatea datelor. Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, în cazul în care:

a) prelucrarea se bazează pe consimțământ sau pe un contract.

b) prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

Persoana vizată are dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la un operator la altul acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

7. Dreptul de retragere a consimțământului. Persoana vizată are dreptul să își retragă gratuit în orice moment consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

8. Dreptul la opoziție și procesul decizional invididual automatizat.

8.1. Dreptul la opoziție. În orice moment, persoana vizată are dreptul de a se opune, din motive legate de situația particulară în care se află, prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții. Operatorul nu mai prelucrează datele cu caracter personal, cu excepția cazului în care operatorul demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanei vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal ce o privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

În cazul în care persoana vizată se opune prelucrării în scopul marketingului direct, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate în acest scop.

8.2. Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri. Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. Operatorul de date pune în aplicare măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate, cel puțin dreptul acesteia de a obține intervenție umană din partea operatorului, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

9. Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere. În cazul în care persoana vizată consideră că drepturile legate de protecția datelor cu caracter personal i-au fost încălcate, are dreptul de a vă adresa printr-o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.).

10. Dreptul de a se adresa Justiției. În măsura în care considerați că este necesar, aveți dreptul de a vă adresa Justiției.





Întrebări și solicitări privind protecția datelor cu caracter personal




ANTICARIATUL DE NOAPTE vă stă la dispoziție pentru a vă putea exercita drepturile menționate mai sus. Pentru orice nelămurire, pentru detalii și precizări suplimentare și pentru informații de prezenta Politică de Confidențialitate și mai ales de modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: datepersonale@anticariatuldenoapte.ro.

ANTICARIATUL DE NOAPTE va răspunde la cererile formulate fără întârzieri nejustificate și în orice caz în cel mult 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Acest termen poate fi prelungit în funcție de complexitarea cererii dumneavoastră și este posibil să nu putem da curs în totalitate cererii dumneavoastră datorită dispozițiilor legale contrare. Vă vom informa în detaliu în cazul unui refuz din partea noastră.



Politica de Cookies poate fi vizualizată aici: https://www.anticariatuldenoapte.ro/info/cookies



Actualizarea Politicii de Confidențialitate


Această Politică de Confidențialitate este supusă modificărilor și completărilor. 



  
  
  

Categorii cărți