Metode de plată

Livrare și plată 


Prețurile afișate pe site includ toate taxele aplicabile. Costul transportului va fi adăugat la finalul coșului. 


Cât costă transportul?


  • 14.99 lei pentru comenzi mai mici de 150 lei (taxă de transport standard, indiferent de numărul cărților comandate)
  • GRATUIT pentru comenzi în valoare de cel puțin 150 lei
  • GRATUIT în Cluj-Napoca pentru comenzi în valoare de cel puțin 50 lei 


Timpi de circulație


Pentru moment livrăm doar pe teritoriul României, iar partenerul nostru de livrare este curierul rapid Prioripost. (Aflați mai multe detalii despre curierul rapid Prioripost aici: http://www.prioripost.ro, telefon 021-9794). 


Livrarea pe care o oferim prin serviciul de curierat rapid Prioripost se realizează în următorii timpi de circulație: 


  • 12 ore pentru trimiteri distribuite în aceeași localitate 


  • 24 de ore pentru trimiteri distribuite între reședințele de județ și intra-județean 


  • 36 de ore între oricare alte 2 localități


În rarele ocazii când destinația este în afara ariei de acoperire a curieratului rapid Prioripost, vă vom contacta telefonic sau pe email înainte de a vă expedia comanda. În aceste ocazii puteți ridica coletul dvs. de la sediul Poștei Române (în subordinea căreia se află curieratul rapid Prioripost) din localitatea în care aveți domiciliul sau din localitatea apropiată (fără costuri suplimentare). În aceste cazuri mai rare, coletul ajunge prin intermediul curieratului rapid până în localitatea de reședință (comună, oraș, municipiu etc) și va fi distribuit mai departe pe cale poștală prin intermediul Poștei Române până la localititatea dvs. În perioadele foarte aglomerate ale anului (în preajma sărbătorilor legale, mai ales în perioada Crăciunului) sau în perioade în care condițiile meteo nu sunt favorabile (zone afectate de fenomene extreme, de cod rod portocaliu sau roșu) pot exista mici întârzieri în timpii de circulație ai trimiterilor poștale. 


Când ajunge coletul cu cărți la destinație?


Livrarea se face începând de a doua zi, cu câteva excepții, în funcție de momentul în care plasați comanda și de programul de lucru al curieratului rapid Prioripost: 


  • Comenzile primite de luni până vineri înainte de ora 15:00 vor fi predate curierului în aceeași zi și livrate începând de a doua zi la destinație. Comenzile predate de anticariatuldenoapte.ro serviciului de curierat vineri înainte de ora 15:45 vor ajunge la destinație sâmbătă (doar în București și reședințele de județ) sau cel târziu luni. 
  • Comenzile primite vineri după ora 15:00 și în zilele de sâmbătă și duminică vor fi preluate de curier luni, iar livrarea se va face începând de marți.
  • Comenzile primite în perioada sărbătorilor legale sau în perioada în care magazinul este în vacanță vor fi onorate cu promptitudine prin curier rapid în cel mai scurt timp posibil în prima zi lucrătoare de după zilele libere sau la întoarcerea noastră. Pe prima pagină a site-ului va exista mereu un anunț (banner cu informațiile necesare) clar în acest sens. 


Modalități de plată


Ca în toate magazinele online, cumpărați cu ajutorul coșului de cumpărături. Vedeți mai multe detalii despre modalitatea în care se pot cumpăra cărțile din magazinul anticariatuldenoapte.ro aici: https://www.anticariatuldenoapte.ro/info/cum-cumpar

Se pot realiza și comenzi telefonice (luni-vineri, între 9-15, la numărul de telefon 0745012199). Pentru comenzile efectuate online adăugați produsele dorite în coș, după care parcurgeți toți pașii pentru finalizarea comenzii. Spre final, aveți de ales doar modalitatea de plată: plata în sistem ramburs (plătiți cash la livrare), în momentul în care primiți coletul la adresă. Curierul vă va contacta telefonic pentru a stabili ora exactă a livrării. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți disponibil(ă) pe numărul de telefon pe care l-ați precizat în datele de livrare și să vă asigurați că aveți disponibilă suma necesară pentru a plăti curierului. În rarele ocazii (prezentate mai sus în secțiunea Timpi de circulație) trebuie să vă prezentați la sediul Poștei Române din localitatea dvs. sau din localitatea apropiată pentru a ridica comanda. 

Nu acceptăm pentru moment plata cu cardul. Nu acceptăm pentru moment nici plata prin transfer bancar / ordin de plată.