Metode de plata

Livrare și plată


Prețurile afișate pe site includ toate taxele aplicabile. Costul transportului va fi adăugat la finalul coșului. 


Cât costă transportul?


Taxa standard de livrare pentru comenzile sub 150 lei este de 17.99 lei.

Comenzile peste 150 lei beneficiază de transport GRATUIT prin curierat rapid Prioripost. Dacă ești din Cluj-Napoca beneficiezi de transport GRATUIT prin curierat rapid Prioripost în cazul comenzilor peste 50 lei. 


Timpi de circulație


Pentru moment livrăm doar pe teritoriul României, iar partenerul nostru de livrare este curieratul rapid Prioripost. (www.priroripost.ro

Livrarea pe care o oferim prin serviciul de curierat rapid Prioripost se realizează astfel:

12 ore pentru trimiteri distribuite în aceeași localitate. 

24 de ore pentru trimiteri distribuite între resedințele de județ și intra-județean.

36 de ore între oricare alte 2 localități. 


În rarele ocazii când destinația este în afara ariei de acoperire a curieratului rapid Prioripost, vă vom contacta înainte de a vă expedia comanda pentru a stabili că puteți ridica coletul de la sediul Poștei Române (în subordinea căreia se află curieratul rapid Prioripost) dintr-o localitatea dvs. sau din localitatea apropiată (fără costuri suplimentare). În aceste cazuri mai rare, coletul ajunge prin intermediul curieratului rapid până în localitatea de reședință (comună, oraș, municipiu etc) și va fi distribuit mai departe pe cale poștală prin intermediul Poștei Române până la localititatea dvs. Când ajunge coletul?Livrarea se face începând de a doua zi, cu câteva excepții, în funcție de momentul în care faceți comanda și de programul de lucru al curierilor: 


  • Comenzile primite de luni până vineri înainte de ora 15:00 vor fi preluate de curier în aceeași zi și livrate începând de a doua zi la destinație.
  • Comenzile primite vineri după ora 15:00 și în zilele de sâmbătă și duminică vor fi preluate de curier luni, iar livrarea se va face începând de marți.


Modalități de plată


Ca în toate magazinele online, cumpărați cu ajutorul coșului de cumpărături. Se pot realiza și comenzi telefonice (Luni-Vineri, între 9-15, la 0745012199). Pentru comenzile efectuate online adăugați produsele dorite în coș, după care parcurgeți toți pașii pentru finalizarea comenzii. Spre final, aveți de ales doar modalitatea de plată: ramburs (cash la livrare), în momentul în care primiți coletul la adresă. Nu acceptăm plata cu cardul. 

Curierul vă va contacta telefonic pentru a stabili ora livrării. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți disponibil(ă) pe numărul de telefon pe care l-ați precizat în datele de livrare.

De asemenea, vă rugăm ca, în cazul în care ați optat pentru plata ramburs, să vă asigurați că aveți disponibilă suma necesară pentru a plăti curierului.Vă mulțumim!  
  
  

Categorii cărți