Livrare și plată 


Prețurile afișate pe site includ toate taxele aplicabile. Costul transportului va fi adăugat la finalul coșului. 


Cât costă transportul pe teritoriul României?


14.99 lei pentru comenzi mai mici de 99.99 lei (taxă de transport standard, indiferent de numărul cărților comandate)
GRATUIT pentru comenzi peste 99.99 lei


Timpi de circulație


Pentru moment livrăm cărțile noastre doar pe teritoriul României și în țările Uniunii Europene, iar partenerul nostru de livrare este curierul rapid Prioripost în România și curierul rapid internațional Express Mail Service pentru livrări în statele membre UE. 


Livrarea pe care o oferim prin serviciul de curierat rapid Prioripost se realizează în următorii timpi de circulație: 


12 ore pentru trimiteri distribuite în aceeași localitate 


24 de ore pentru trimiteri distribuite între reședințele de județ și intra-județean 


36 de ore între oricare alte 2 localități


În rarele ocazii când destinația este în afara ariei de acoperire a curieratului rapid Prioripost, vă vom contacta telefonic sau pe email înainte de a vă expedia comanda. În aceste ocazii puteți ridica coletul dvs. de la sediul Poștei Române (în subordinea căreia se află curieratul rapid Prioripost) din localitatea în care aveți domiciliul sau din localitatea apropiată (fără costuri suplimentare). În aceste cazuri mai rare, coletul ajunge prin intermediul curieratului rapid până în localitatea de reședință (comună, oraș, municipiu etc) și va fi distribuit mai departe pe cale poștală prin intermediul Poștei Române până la localititatea dvs. 

Livrarea în statele membre UE prin curier rapid Express Mail Service se face în maximum 6-10 zile lucrătoare. 


Când ajunge coletul cu cărți la destinație?


Pentru comenzile de pe teritoriul României livrarea se face începând de a doua zi, cu câteva excepții, în funcție de momentul în care plasați comanda și de programul de lucru al curieratului rapid Prioripost: 


Comenzile primite de luni până vineri înainte de ora 15:00 vor fi predate curierului în aceeași seară și livrate începând de a doua zi lucrătoare la destinație. Comenzile predate de anticariatuldenoapte.ro serviciului de curierat vineri înainte de ora 15:00 vor ajunge la destinație luni.
Comenzile primite vineri după ora 15:00 și în zilele de sâmbătă și duminică vor fi preluate de curier luni, iar livrarea se va face începând de marți.
Comenzile primite în perioada sărbătorilor legale sau în perioada în care magazinul este în vacanță vor fi onorate cu promptitudine prin curier rapid în cel mai scurt timp posibil în prima zi lucrătoare de după zilele libere sau la întoarcerea noastră. Pe prima pagină a site-ului va exista mereu un anunț (sau banner cu informațiile necesare) clar în acest sens. 
Pentru comenzile de pe teritoriul UE livrarea se face în 6-10 zile lucrătoare. 

Modalități de plată


Ca în toate magazinele online, cumpărați cu ajutorul coșului de cumpărături. Vedeți mai multe detalii despre modalitatea în care se pot cumpăra cărțile din magazinul anticariatuldenoapte.ro aici: https://www.anticariatuldenoapte.ro/info/cum-cumpar

Se pot realiza și comenzi telefonice (luni-vineri, între 9-15, la numărul de telefon 0745012199). Pentru comenzile efectuate online adăugați produsele dorite în coș, după care parcurgeți toți pașii pentru finalizarea comenzii. Spre final, aveți de ales doar modalitatea de plată. Pentru comenzile de pe teritoriul României puteți alege plata în sistem ramburs (plătiți cash la livrare), în momentul în care primiți coletul la adresă sau puteți opta pentru plata cu cardul prin NETOPIA - serviciul Mobilpay. Pentru comenzile de pe teritoriul UE puteți plăti numai cu cardul. Curierul vă va contacta telefonic pentru a stabili ora exactă a livrării. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți disponibil(ă) pe numărul de telefon pe care l-ați precizat în datele de livrare și să vă asigurați că aveți disponibilă suma necesară pentru a plăti curierului - în cazul plății în sistem ramburs. În rarele ocazii (prezentate mai sus în secțiunea Timpi de circulație) trebuie să vă prezentați la sediul Poștei Române din localitatea dvs. sau din localitatea apropiată pentru a ridica comanda. 

Nu acceptăm pentru moment plata prin transfer bancar / ordin de plată. 


Retururi


Dorința noastră este să fiți mereu mulțumiți de cărțile comandate pe anticariatuldenoapte.ro și de serviciile noastre. În cazul în care vă răzgândiți, aveţi dreptul să returnaţi produsele, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Noi vom primi produsele înapoi fără vreo penalitate și fără să vă cerem vreo justificare.

Poți returna un produs atât din calitate de persoană fizică cât și din calitate de persoană juridică. Pentru a returna produsele comandate de la anticariatuldenoapte.ro este necesară notificarea societății Anticariatul de noapte SRL astfel: 

  • Pe email la adresa retururi@anticariatuldenoapte.ro 
  • Telefonic la 0745012199
  • Pe adresa sediului nostru: Anticariatul de noapte S.R.L., Str. Ilie Măcelaru nr. 11, et. 1, ap. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj, România

Pentru a vă identifica rapid comanda efectuată la anticariatuldenoapte.ro trebuie să ne precizați numărul comenzii în cauză și numele dvs. Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele care au fost deteriorate: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, îndoituri, teșituri, lovituri. Dacă produsele au fost livrate alături de stickere cu sigla Anticariatului de noapte, când returnezi produsele trebuie să returnezi și stickerele. 

Ne așteptăm mereu la o seriozitate din partea dvs. pentru a realiza în cele mai bune condiții procedurile de retur. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, prin orice modalitate de transport dorită de aceasta (orice curier îi este accesibil clientului).

Perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate. Conform OUG nr. 34/2014, aveți dreptul să vă retrageți din contract și să returnați produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice. Clientul urmează să primească contravaloarea cărților comandate în termen de 14 zile de la anunțarea returului. Vânzătorul va returna exact suma ce a fost efectiv achitată de client la data achiziționării, sumă ce va fi prezentă pe documentele de livrare și pe factură. Rambursarea poate fi amânată până în momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi clare conform căreia produsele au fost expediate. Suma va fi returnată clientului prin ramburs / virament bancar în maximum 3 zile de la confirmarea primirii produselor returnate.

Anticariatuldenoapte.ro își rezervă dreptul să refuze ulterior onorarea altor comenzi ale clientului. 

IMPORTANT: Retururile (indiferent dacă sunt expediate prin curier sau prin poștă) nu se vor expedia niciodată de către client către anticariatuldenoapte.ro cu plata ramburs. 


Conciliere și rezolvarea rapidă a reclamațiilor 


În cazul în care întâmpinați o problemă și soluția oferită prin email sau telefon de persoana cu care discutați nu vă satisface în totalitate, vă rugăm să vă adresați pentru conciliere și rezolvarea reclamațiilor la adresa sesizari@anticariatuldenoapte.ro