Colectiv autori - Delicii in bucatarie (20 vol., editie hardcover)
Descriere
Editura: Adevarul Holding
An aparitie: 2011
Numar pagini: aprox. 3000
Format: mare
Stare: nou
Observatii: cu ilustratii si fotografii color.
Volumul I: Aperitive. Preparate savuroase pentru orice ocazie
Volumul II: Paste. Retete cu gust pentru o masa imbietoare
Volumul III: Preparate la gratar. Retete cu carne, peste, branza si legume
Volumul IV: Dulciuri. Retele pline de savoare pentru deserturi de vis
Volumul V: Antreuri si gustari. Gustari irezistibile pentru o masa de neuitat
Volumul VI: Pizza si focaccia. Retete pentru cel mai indragit fel de mancare
Volumul VII: Retete usoare si rapide. Pentru cei care nu renunta la o masa savuroasa
Volumul VIII: Preparate din peste. Retete gustoase cu arome deosebite
Volumul IX: Preparate din carne. Retete cu carne alba, rosie sau de vanat
Volumul X: Preparate la microunde. Retete rapide pe gustul tuturor
Volumul XI: Preparate din legume. Idei simple pentru mancaruri imbietoare
Volumul XII: Deserturi cu ciocolata. Torturi, prajituri, creme si sosuri imbietoare
Volumul XIII: Retete traditionale romanesti. Preparate savuroase din bucataria noastra
Volumul XIV: Sucuri si cocktailuri din fructe. Bauturi de sezon savuroase si racoritoare
Volumul XV: Sosuri si conserve. Retete savuroase pentru o camara garnisita
Volumul XVI: Retete sanatoase pentru copii. Gustari ingenioase pentru cei mici
Volumul XVII: Retete traditionale din Africa si Orientul Mijlociu. Preparate imbietoare pe gustul tuturor
Volumul XVIII: Retete traditionale din China, Japonia, India si Thailanda. Mancaruri savuroase si pline de rafinament
Volumul XIX: Retete traditionale din Mexic, Caraibe si America de Sud. Preparate picante si surprinzatoare
Volumul XX: Retete traditionale din bucatariile Europei. Rafinamente culinare pentru orice ocazie